Workshops

Workshop – Fra kaos til kærlighed – Få ro i dit hjem på 12 uger

maj 1, 2017

Jeg har glædet mig rigtig meget til at præsentere min workshop for jer. En 12 ugers oprydningsrejse, hvor du får bedre styr på dit hjem ved at give slip på både fysisk og mentalt rod, for på den måde at skabe plads til det, du ønsker dig i livet. Hvis du har en drøm om at nå bunden af vasketøjskurven, få revolutioneret dine forbrugsvaner, finde ro og blive inspireret til en mere enkel og minimalistisk livsstil, så er workshoppen lige noget for dig!

Det kan du forvente:

Jeg kommer ikke og rydder op for dig, men jeg lover dig, at jeg vil give dig alle mine guldkorn og al den inspiration, du kan forestille dig, så du, når du har været igennem de 12 ugers oprydning, vil have færre ting, men du vil uden tvivl føle dig rigere, være mere i harmoni og have skabt mere overskud og ro i din familie. Du får en masse konkrete tips til, hvordan du slipper de ting, som ikke tjener dig længere. Vi arbejder os igennem husets rum, ser på økonomien, vanens magt, relationer, skaber tid til selvkærlighed etc.

Hvem er workshoppen henvendt til?

Workshoppen er til alle de fuldstændig vidunderlige forældre, som gør deres aller bedste, men føler at de altid er bagefter, hvad angår rengøring, oprydning og vasketøj og som først 10 minutter i 18.00 kommer i tanke om, at der ikke er købt ind til aftensmad. Savner du at kunne læne dig tilbage og slappe af uden at have dårlig samvittighed over rodet, som er ved at vokse dig over hovedet, og drømmer du om et enklere liv uden impulskøb, så er workshoppen lige noget for dig!

Workshoppens indhold:

Modul 1: Intro – Træk vejret dybt! Derfor er rod noget rod – Arbejdsark med dine første opgaver.

Modul 2: Familiens hjerte – Køkken, køleskab og madplaner.

Modul 3: Leverum – Stue, soveværelse, bøger, kreativitet.

Modul 4: Kun dit yndlingstøj er godt nok – Klædeskabet.

Modul 5: Minimalisme i børnehøjde – Hvad er nærvær? Børneværelset, børns ting, gaver.

Modul 6: Giv slip på fortiden – Ryd op i ting med minder.

Modul 7: Bliv ven med din netbank – Økonomi.

Modul 8: Ryd op i indbakken – Medievaner, hjemmekontor, mails og bunker.

Modul 9: Vanens magt – nå bunden af vasketøjskurven etc.

Modul 10: Mentalt rod – Relationer, slip bekymringer og forvirring.

Modul 11: Lev din mission – skab plads til drømme og dig.

Modul 12: Afslutning – Inspiration til et enklere liv, hvor er du nu?

Sådan er workshoppen opbygget:

Workshoppen består af en god blanding af lydfiler, liveoptagelser, tekst og arbejdsark. Over 12 uger arbejder vi med 12 moduler, som bliver udsendt med en uges mellemrum. Hvert modul indeholder typisk et arbejdsark med ugens opgaver og en video eller lydfil, som omhandler modulets emne.

De praktiske oplysninger:

Workshoppen er et onlineforløb, som starter d. Søndag 6. august 2017.  På første workshop-dag bliver du introduceret for det  1. modul. Herefter får du besked om de nye moduler, som kommer en gang om ugen i i alt 12 uger. Det er en god idé at have en facebookprofil, da vi i en hemmelig facebookgruppe erfaringsudveksler, og man kan også stille diverse spørgsmål i gruppen.

Introprisen for workshoppen er 1500kr. Skal du med? Så kan du betale herunder.

Når du har betalt, modtager du en bekræftelse og kort før workshoppens start, får du invitation til den hemmelige facebookgruppe, hvor vi kan dele med hinanden.

BEMÆRK: BEGRÆNSET ANTAL PLADSER!

Du kan betale via mobilepay: 53814069 (Send mig herefter en mail med dit navn: smilerynker@gmail.com )

Vil du betale to rater med en måneds mellemrum, så betal 750 kr på mobilepay, og du modtager en anmodning, når anden rate skal betales.

Du kan også betale med kreditkort nedenfor:

(Pengene gives ikke retur)

Spørgsmål og svar:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Derfor er rod noget rod! – Smilerynker.dk maj 25, 2017 at 7:36 am

    […] august starter jeg mit forløb ‘Fra kaos til kærlighed – få ro i dit hjem på 12 uger‘, hvor jeg deler ud af alle mine bedste fif til at få et hjem med orden og ro. Alt det, jeg […]

  • Reply Gode hverdagsvaner, der gør livet nemmere – Smilerynker.dk juni 5, 2017 at 1:55 pm

    […] du også have styr på dit hjem? Så meld dig til min workshop, som begynder i […]

  • Leave a Reply