Kontakt

 

5 Comments

 • Reply Om mig – Smilerynker.dk januar 26, 2016 at 7:27 pm

  […] Kontakt […]

 • Reply Charlotte Kastrup december 15, 2016 at 1:20 pm

  Hej Smilerynker 🙂

  Har forsøgt at finde dit navn … men uden held. Smilerynker er også super hyggeligt og fint, så det bliver du kaldt i denne mail.

  Mit navn er Charlotte Kastrup – jeg elsker smil, leg og glæde og har derfor skrevet kontrakt med Røde Kors, da smil, leg og glæde bør være en menneskeret. Mit sidste nye design er Kryds & Bollen, som kunst på væggen, der får smilet frem, med magneter, og du kan spille det. Jeg støtter Røde Kors med 180,- kr. på Velgørenhedssættet og det kan kun købes på Røde Kors og min egen hjemmeside. Min drøm er at nå ud til hele verden, da vil alle har godt af leg, smil og at tage et samfundsansvar. 🙂 Jeg har en lille film på min hjemmeside – på forsiden når du scroller ned vil du se Kryds og Bolle, når du klikker på det kommer du ind til filmen. Jeg kan også sende den på WeTransfere, men så har jeg brug for en mail. Ønsker dig en herlig torsdag :

  De bedste tanker og hilsner

  Charlotte Kastrup

  • Reply Smilerynker.dk december 21, 2016 at 8:18 pm

   Mange tak- Du fik sendt dette som en kommentar og vist ikke som mail, som hensigten nok var;o) Min mand har faktisk arbejdet i Røde Kors i 12 år;o) Jeg er ikke helt sikker på, om det er reklame du ønsker eller? Men det er meget fine produkter du laver. Vi støtter både Røde Kors, hvor jeg har lavet indsamlinger et par år, og så har vi et fadderbarn gennem Plan Danmark:o)

   God jul!

 • Reply Fotografi – Smilerynker.dk april 15, 2017 at 12:56 pm

  […] Kontakt […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.