Workshops

Vil du med på min workshop? – Læs hvad deltagerne siger…

september 6, 2017

Min workshop ‘Fra kaos til kærlighed – Få ro i dit hjem på 12 uger’ er lige nu i fuld gang og 37 skønne kvinder er på 5. uge i gang med at få ryddet godt og grundigt op i deres liv. Der sker noget meget smukt, når mange kvinder er samlet og arbejder mod et fælles mål. Det ser jeg i facebookgruppen, hvor deltagerne diskuterer ugens emne og deler billeder og ord om deres udvikling! Hvis du er i tvivl om workshoppen er noget for dig, så læs her hvad et par af deltagerne siger om workshoppen:

‘Workshoppen er langt mere end oprydning. Det har indtil nu været en livsændrende oplevelse at deltage, og jeg er beriget på alle måder. Jeg har fået ryddet op i både det indre og det ydre. Jeg vil anbefale alle at give sig selv den gave at være med. Det er alle pengene værd og mere til!’  

***

‘Du er simpelthen så sød og inspirerende. Det er altid dejligt med nogle der har så ligesindede værdier som en selv!!! Jeg har været på en del workshops efterhånden som alle har været gode. Men jeg skulle have startet med denne, da rod stjæler overskud, handlekraft, energier og fokus. Tør ikke tænke på hvor meget jeg havde fået ud af de andre, hvis jeg var startet med denne!!
Det er en af de mest fantastiske, givtige og konstruktive workshops og fundamentet for alt andet positivt i ens liv. Tak Lisbeth, dit pragtfulde og søde væsen. Du er så ægte og autentisk. Dig ville jeg gerne have som mor!’

***

‘Det er den BEDSTE workshop jeg nogensinde har deltaget i Lisbeth – jeg glæder mig helt vildt til hver weekend at modtage det flotte materiale og små videoer fra dig. Jeg nyder de SMUKKE billeder og alle de opløftende tanker! Jeg synes, du er mega modig og inspirerende Lisbeth. Jeg holder meget af ro, orden og struktur omkring mig. Jeg bliver et gladere menneske og nemmere at omgås.’ 

***

‘Jeg er blevet et helt nyt menneske. Jeg har på ganske kort tid fået meget mere overskud til at være den mor, jeg gerne vil være. Lisbeths workshop er fantastisk!’ 

Læs alt om workshoppen og meld dig til her!

 

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Online workshop d. 8. Oktober – Minimalisme i børnehøjde – Smilerynker.dk september 12, 2017 at 9:51 am

    […] Du kan læse endnu flere udtalelser om mine workshops her! […]

  • Reply Workshop – Fra kaos til kærlighed – Få ro i dit hjem på 12 uger – Smilerynker.dk september 20, 2017 at 3:21 pm

    […] Læs hvad deltagerne siger her! […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.