Forældreskab

Se min første lille film og stil spørgsmål i brevkassen

april 10, 2017

Nogle gange må man prøve noget nyt! Jeg siger som Pippi: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af”, og I får hermed min første lille video nogensinde. Jeg har kastet perfektionismen over bord, for ellers ville det aldrig blive, så I må bære over med lyden og flakkende øjne i denne omgang. Tag godt imod min lille nye blog-idé- Min video-brevkasse! Jeg glæder mig til at høre fra jer! Er billedkvaliteten ikke god, så klik ‘HD’ i det lille tandhjul i hjørnet af skærmen.

Du kan stille spørgsmål ved at skrive til mig her, eller ved at skrive i kommentarboksen under indlægget.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Kamilla april 14, 2017 at 6:28 am

  Hvor var det fint at se dig “live”.
  Jeg har ingen børn, men er i gang med at lege med en mere minimalistisk livsstil.. (jeg bruger virkelig meget tid på at rydde op)
  Jeg får straks lyst til at hente nogle flyttekasser og pakke bøger væk, som står og samler støv.
  God påske ❤️

  • Reply Smilerynker.dk april 26, 2017 at 6:08 pm

   Tak!! Hvor er det skønt at høre!!

 • Reply helle sandby april 22, 2017 at 5:39 pm

  Hej Lisbeth,
  Du gør dig altså godt på det medie også. Du har virkelig en fin stemme man har lyst at lytte til! Sejt at du springer ud i noget nyt.
  Jeg glæder mig til at følge din udvikling og følge med i brevkassen. Jeg elsker dit univers!!!!
  KH Helle

 • Reply camilla april 25, 2017 at 12:14 pm

  Hei!
  Vi har forestående to barnebursdager, og vi vil jo gjerne invitere til selskap. For oss betyr det at barna får fysiske ting i presanger. For de eldste to, som også inviterer til “barneselskap” får de også en hel masse småtteri fra venner i barnehagen og på skolen. Vi syns det er vanskelig å “bestemme” hva folk skal få gi, særlig siden vi ikke alltid kjenner foreldrene så godt (foreldrene til barna i barnehagen, for eksempel). Dette er egentlig bare et eksempel på et av de tingene vi syns er utfordrende i forhold til ting; huset vårt fylles opp av ting som kommer fra alle kanter. Barna våre er ikke villige til å gi fra seg noe, uansett hvor mye jeg prøver å forklare for dem. Det virker som de får dårlig samvittighet, enten ovenfor tingene selv (Skulle ønske de aldri hadde sett toy story….), eller ovenfor de som har gitt tingene, eller bare generelt fordi de kanskje syns det er uttrykk for utakknemlighet. Jeg vet ikke helt, det er nok ikke så lett å sette ord for dem. Har du noen konkrete forslag til hvordan vi kan snakke med barna om ting/gaver/takknemlighet? Eventuelt om det er noe spesielt dere gjør i forhold til bursdagsgaver fra de utenfor familien, som dere føler er en smart måte å møte en overflod av gaver eller det å motta noe i gave man egentlig ikke ønsker barna skal ha?

  Veldig fint å “se” deg 🙂

  Vennlig hilsen Camilla

  • Reply Smilerynker.dk april 26, 2017 at 6:05 pm

   Simpelthen så gode spørgsmål! Jeg tænker lidt over det, og skal nok få svaret;o)

 • Reply Landlivsmor/Sidsel april 26, 2017 at 8:30 am

  Hej Lisbeth.
  Det er et spændende tiltag og jeg glæder mig til at se/høre mere.
  Jeg har fulgt din blog i mange år snart og finder den fortsat yderst inspirerende! Selv elsker jeg at rydde op, og skille mig af med det, jeg ikke længere bruger. Men sammenlignet med dig, har jeg langt igen – jeg synes, det er ganske beundringsværdigt den afstandtagen til ting og materielle “goder” du/I tager.
  Én ting jeg så godt som aldrig selv skiller mig af med, er bøger. Derfor kunne det være interessant at høre dig fortælle om, hvilke (hvis nogle?) bøger der år efter år er i brug hjemme hos jer og som derfor får lov at blive boende – hvorfor er det netop dé bøger, hvad kan de, hvad bruger I præcis dem til (inspiration, opslag, underholdning osv.).

  Med ønsket om en god dag,
  Landlivsmor/Sidsel

  • Reply Smilerynker.dk april 26, 2017 at 6:07 pm

   Det vil jeg lave et indlæg om! Jeg elsker at læse, men gemmer ingen bøger… Jeg har vist 4 bøger, som har stået i reolen i en del år;o) Det kommer der noget om snarest!!

   KH Lisbeth

 • Reply Karina april 30, 2017 at 6:44 pm

  Hej Lisbeth
  Tak for en fantastisk blog. Har fulgt din en del år med stor begejstring, du er meget inspirerende at følge, og var en øjenåbner i forhold til at passe eget barn indtil børnehavealderen.
  Mht oprydning og minimalistisk livsstil, der har jeg et spørgsmål.
  Hvordan tager du beslutningen om at skille dig af med gammelt legetøj / børnetøj? Jeg har 1 barn på 3 år. Umiddelbart skal jeg ikke have flere, men har simpelthen så svært ved at skille mig af med barnevogn/vugge/L egetøj/tøj og sko (alt tøj fra spæd og frem = MEGET tøj).
  Jeg kan huske at du engang skrev, at du ikke gemte sagerne fra børnene, men gav det gerne væk. Har du gjort det alle 4 gange? Selvom jeg lige nu, ikke føler jeg skal have flere børn, tænker jeg, når jeg står i rodet af børneting på loftet, tænk nu hvis. Og så ville det jo være ærgerligt at have solgt/givet det hele væk.

 • Reply Anne maj 1, 2017 at 5:36 am

  Lyder spændende med bøger. Det vil heg også gerne høre mere om 👍🏻 Vh Anne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.