Workshops

Nu skal vi have ryddet op!

august 27, 2018

I lørdags havde min mand og jeg 6 års bryllupsdag. Vi har snart været sammen i 24 år, hvilket er fuldstændig fantastisk. Selvom vi har været sammen i så mange år, føles det ikke sådan, for vores forhold udvikler sig hele tiden. Min mand og jeg mødtes, da vi var 14 og 15 år til en fælles venindes fødselsdag, og vi har været sammen siden. Jeg er taknemmelig for det liv, vi har skabt sammen!

Egentlig er det slet ikke det, som dette indlæg skal handle om. Det skal handle om, at min workshop ‘Fra kaos til kærlighed – få ro i dit hjem på 12 uger’ nu starter for fjerde gang. Jeg har lyst til at fejre min og min mands bryllupsdag og kærligheden ved at give dig en god sidste-øjebliks-rabat på workshoppen. Workshoppen starter søndag d. 2. september, og du kan lige nå at være med!

Workshoppen giver dig, som ønsker mere ro i dit liv støtte til at få ryddet op i dit hjem (og i dit liv) en gang for alle. Workshoppen er bygget op af i alt 12 moduler, hvor vi hver uge dykker ned i et nyt emne og område af dit hjem. Der er både helt praktiske og konkrete redskaber til, hvordan du får ryddet op og givet slip på de ting, som ikke længere tjener dig, og så er der gode råd til, hvordan vi alle kan blive bedre til at nære os selv, så vi får mere overskud. Jeg GLÆDER mig til at komme i gang igen, og jeg håber, at du vil være med!

Herunder har jeg lagt en lille film fra min medlemsklub ‘Enkelt Familieliv’, hvor du kan få lidt gode fif til steder, hvor du kan begynde din oprydning.

Vi ses.

Kærlig Hilsen

Vil du have rabat!? Få ‘Fra kaos til kærlighed – få ro i dit hjem på 12 uger’ for bare 1099kr (BEMÆRK: TILBUDDET GÆLDER TIL OG MED PÅ FREDAG). Normalprisen på workshoppen er 1999kr.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.