Det giver mig et kick at give ting væk…

december 15, 2015

Det kan lyde skørt, men jeg elsker at give ting væk og smide ud. Jo mindre jeg har, jo mere fri føler jeg mig! Jo mindre jeg stræber efter at skulle have, jo mere overskud, glæde og frihed er der i mit liv.
I sidste uge gav jeg Brors barnevogn væk. Den blev givet til en ung mor, som ikke havde penge til en barnevogn. Jeg har lavet en gruppe på facebook for mennesker, der bor i min by, hvor folk kan dele med hinanden, låne af hinanden og give ting væk. Jeg giver ikke fordi, jeg absolut vil være et godt menneske. Til at starte med er det faktisk helt egoistisk, fordi jeg elsker den lethed, det giver, når ting ryger ud af mit hjem. Det at andre så bliver glade og får glæde af mine ting, det er bare en sidegevinst! Jeg elsker tanken om at dele og give videre. Jeg kan godt lide at tingene går i ring. Vi mangler jo ikke noget, og selvom jeg har givet børnenes tøj væk, når de er vokset ud af det, og har givet klapvogne og legetøj etc. videre, så er der alligevel altid kommet ting til os.
Verden har ikke brug for flere ting. Vi har brug for mere tid – Tid til hinanden, tid til at gøre de ting vi gerne vil, tid til drømme, tid til kærlighed osv. Når jeg giver mine ting væk, er der mindre at holde styr på, og jeg får mere tid til det, der er vigtigt for mig…

Glædelig jul!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.