Udfordringer

31 Dages oprydning – Overskuelige overflader – Dag 29

januar 29, 2020

Tænk at vi snart er ved vejs ende i oprydningsudfordringen. Her tæller jeg tiden i uger, fordi der gerne snart skulle komme endnu et lille familiemedlem til. På fredag er der 7 uger til ‘termin’, og jeg glæder mig så meget! En af de ting, der er virkelig vigtig for mig er, at jeg kan slappe af i tiden efter fødslen. En fødsel kræver så meget energi og tiden efter med baby hud mod hud er i mine øjne hellig. En af de ting, der gør at jeg udelukkende kan koncentrere mig om baby og min egen heling efter fødslen er, at vores hjem er meget nemt og enkelt. Der er kun ting i vores hjem, som vi bruger og intet overflødigt.

I dag lyder udfordringen:

Ryd op i dine vindueskarme. Hav få sunde og kønne planter i dine vindueskarme og ganske få pyntegenstande. Tænk på, at jo mindre der fylder op, jo nemmere er det at komme forbi med støvekosten.

En af de helt store ting i forhold til at få et enklere hjem har været at få ryddet alle overflader for ting. Her mener jeg borde, vindueskarme, gulve etc. som nu kun rummer de ting, vi bruger i det daglige. Det har gjort både oprydning og rengøring så meget nemmere, at der ikke er tusind ting, der skal fjernes, før jeg kan komme til med støvsugeren eller støvekosten. Det er en lettelse!

God fornøjelse med udfordringen.

Vi ses i morgen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.