Højtider og ritualer, Jul, julekalender, Udfordringer

Udfordringen: 7. December – Lav et julebudget

december 7, 2017

I december vil jeg give forskellige små udfordringer til jer. I første omgang er det en light-udgave af mit forløb ‘Fra kaos til kærlighed – få ro i dit hjem på 12 uger‘.

I dag skal det handle lidt om at få lavet et julebudget. Hvis ikke du allerede har lagt en budget for julemåneden, så vil jeg virkelig anbefale dig at gøre det nu. Det er en god idé at se på, hvor mange penge, du egentlig har til rådighed til julemåneden.

Hvor mange penge skal der bruges til gaver?

Hvor mange skal du købe gaver til?

Hvor mange penge skal der bruges til hygge?

Hvor mange penge vil du bruge på julemad, juletræ etc.?

Hvor mange penge vil du bruge i juledagene?

Hvor mange penge skal der bruges på nytårsaften?

Alle disse spørgsmål er gode at svare på for at skabe overblik.

Jeg har lavet et indlæg med en masse gode sparetips, som du kan læse her.

Jeg vil også anbefale, at du bruger en app til at få overblik over din økonomi. Din bank har måske gjort det nemt at skabe overblik, eller også kan du bruge Spiir.dk

Hjemme hos os prioriterer vi altid oplevelser frem for ting, så det betyder at vores julegavebudget er ganske lille. I stedet fokuserer vi på dejlige oplevelser i december. I går var vi i Sverige og gik tur i Helsingborg. Vi gik på café, spiste pommes frites af søde kartofler og drak smoothie, og så besøgte vi en smuk kirke. Vi voksne giver ikke julegaver til hinanden, men giver i stedet dejlige oplevelser, som vi kan glæde os til i det nye år.

I januar starter mit forløb om at få styr på finanserne. Læs om det her.

På fem uger arbejder vi med at skabe gode vaner omkring din privatøkonomi, og du får konkrete værktøjer undervejs. Vi kommer hele vejen rundt om privatøkonomien og skaber det fulde overblik over forbrug og rådighedsbeløb. Du får gode råd og værktøjer til, hvordan du kan slippe dine bekymringer omkring penge, så du kan fokusere på det, der er vigtigst for dig. Vi kommer i dybden med vores pengeskygger og ser på, hvorfor vi har det, som vi har det med penge.

 

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.