Børn, julekalender, Udfordringer

Udfordringen: 17. December – Ud i naturen

december 17, 2017

I dag er det søndag og der ligger et fint lag sne lige uden for mit vindue. Vi elsker langsomme morgener, så vi er endnu ikke i tøjet, og jeg sidder her foran computeren rullet ind i dyne, mens jeg drikker min varme kaffe. Om lidt vil jeg tage tøj på og tage børnene med ud i sneen. Min opfordring i dag lyder: Gå en lang tur ud i det smukke vejr. Lad børnene lege og hygge sig ude i den frie natur.

For et år siden faldt jeg over en tankevækkende film, som jeg kom til at tænke på, da jeg skulle finde på dagens udfordring. Se den herunder.

Om det virkelig er rigtigt, at 1 ud af 3 engelske børn er ude mindre end 30 minutter om dagen, ved jeg ikke, men hvis det er sandt, så er det da virkelig sørgeligt! Mon det samme gør sig gældende for mange danske børn?

Prisoners spend more time outside than today’s children, claims Persil campaign.

Vil du have ryddet op i dit liv og i dine materielle ting, så du slipper for at bruge tid på oprydning og i stedet kan gå ud og lege, så kan du lige nu spare 1000kr på min workshop ‘Fra kaos til kærlighed – Få ro i dit hjem på 12 uger‘.  Som en lille julegave får alle der tilmelder sig inden d. 1. Januar en måneds gratis abonnement i min onlineklub, som starter d. 1. Januar. Det gælder også for alle jer, som allerede har tilmeldt jer. Køb adgang til forløbet her.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.