Mad

Hent min gratis skabelon til fine madplaner

marts 1, 2018

I dag vil jeg give dig mine fine skabeloner til madplaner. Skabelonerne kan printes ud og hænges op, så der hele tiden er styr på, hvad der skal spises i løbet af ugen. Jeg oplever, at det at have en madplan gør, at der er markant mindre madspild, og at vi sparer meget ved kun at handle ind få gange om ugen.

Du kan læse meget mere om madplanlægning i indlægget, som jeg linker til nederst i indlægget her.

Vores ugeplan og madplan ser således ud:

 • Vi laver en madplan hver søndag  – Vores madplan er for alle måltider i løbet af dagen, så vi undgår, at der pludselig mangler noget til morgenmad en dag i løbet af ugen.
 • Vi handler stort ind hver søndag – Vi handler til hele ugen, spæder op med friske varer sidst på ugen (torsdag el. fredag).
 • Vi har en madkonto, hvor der hver d. 1. i måneden automatisk indsættes det beløb, vi bruger på mad hver måned. Vi har begge voksne et kort til kontoen (og det er udelukkende de kort, der bruges, når vi handler mad ind.

Her kan du se de fine madplaner. Der er hele tre forskellige at vælge imellem!

Hent madplanen her!

Hent madplanen her!

Hent madplanen her!

Vil du gerne have endnu mere styr på dine forbrugsvaner, så kan du melde dig til min workshop ‘Fra kaos til kærlighed – Få ro i dit hjem på 12 uger’ og starte allerede i dag.

Her kan du læse indlægget om, at få bedre styr på sine madindkøb.

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply junvetjp marts 10, 2018 at 10:33 am

  Mange tak! ♥

 • Reply Zero waste – køkkenet – Smilerynker.dk august 29, 2018 at 6:13 am

  […] en god ting, hvis vi vil spilde mindre. Kig lidt rundt på bloggen og du vil finde inspiration til madplaner, struktur, oprydning i køkkenet og i […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.