julekalender, Nyt

Julekalender – 5. December: Tvivl på dig selv

december 5, 2018

Velkommen til min selvkærlige julekalender, hvor jeg hver dag kommer med små fif til mere selvkærlighed.

Øv dig i at tvivle på dig selv! Ja, du hørte rigtigt. Jeg mener faktisk, at vi alle kan have stor gavn af at tvivle lidt mere på os selv og være lidt mere ydmyge over for andre. De fleste af os er utrolig skråsikre og holder krampagtigt fast i vores fordomme og idéer om verden. Har du tænkt på, at de idéer, tanker og følelser du har, måske slet ikke tilhører dig? Du har sikkert, præcis som jeg har det, adopteret en hel masse tanker, idéer og følelser fra andre mennesker. Det kan eksempelvis være fra dine forældre og fra generationer for dem.

Hver gang vi har en eller anden tanke eller følelse, som ikke gavner os eller andre, kan vi overveje, om det i virkeligheden er sandt, hvad vi tænker. Vi udvikler os ved at turde tvivle på, om vi egentlig har ret i alt det, vi tror, vi har ret i.

Vi ses i morgen!

Kærlig Hilsen

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Julekalender – 6. December: Stop med at kaste brænde på bålet – Smilerynker.dk december 6, 2018 at 1:14 pm

    […] til at optrappe konflikter frem for at nedtrappe. I går skrev jeg, at vi alle kan øve os i at tvivle lidt mere på os selv, fordi så mange af os holder fast i vores fordomme og forkerte idéer om verden og andre […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.