Bæredygtig livsstil, En blid begyndelse, Småbørn

Et enklere liv med baby – Se mig i programmet Doula

august 9, 2017

I går kom udsendelsen ‘Et enklere liv med baby’ på nettet. Udsendelsen er et interview, hvor jeg får lov til at tale om mine tanker omkring det at skabe et enklere liv med vores børn. Jeg fortæller blandt andet om, hvorfor jeg er minimalist. Udsendelsen kom til at handle om meget mere end babyer, og det var dejligt at være med og få muligheden for at dele nogle af de ting, som jeg synes er så uendelig vigtige, når vi skal være forældre for første gang. Min mission her på bloggen er at hjælpe andre med at forenkle livet, og kan jeg få inspireret forældre til at bære deres børn hos sig, lytte til intuitionen, være tætte med deres børn så meget så muligt, så er jeg glad.

Du kan se programmet lige her.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kamilla Maria Jakobsen august 29, 2017 at 12:59 pm

  Jeg så det hele, selvom jeg ikke har en baby 🙂 Det var en rigtig fin og ærlig samtale. Tak!

  • Reply Smilerynker.dk august 29, 2017 at 1:17 pm

   Hvor skønt! Tak!!! Tænker, at an fint kan bruge det, selvom man ikke har en baby!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.