Børn, Podcast

Podcast: Episode 3 – Hjemmeskoling

februar 12, 2018

Jeg har lavet endnu en podcast til jer, og denne gang handler det om et emne, som mange af jer har vist interesse i at høre om. I denne podcast svarer jeg på alle de spørgsmål, jeg har fået omkring hjemmeskoling.

Vi hjemmeunderviser vores 4 børn: Bror på 3, Martha på 8 år, Storm på 12 år og Alma på 14 år og i podcasten, har jeg samlet nogle af alle de gode spørgsmål, jeg løbende har fået omkring det at undervise sine børn hjemme.

Jeg svarer på:

Hvorfor vi valgte at hjemmeundervise?

Hvem holder øje med om hjemmeundervisningen lever op til kravene?

Hvad med tests og prøver?

Hvad med det sociale?

Vil jeg anbefale hjemmeundervisning?

Hvem kan hjemmeundervise?

Er det unschooling, vi praktiserer?

Hvordan kan man hjemmeundervise børn, som er på forskellige niveauer fagligt?

Hvilket undervisningsmateriale bruger vi?

Hvordan kan man undervise, når man ikke er lærer?

Er det ikke hårdt, at være så meget sammen med sine børn?

Er vi ikke bange for, at de ikke lærer nok?

Vil du have endnu mere Smilerynker.dk? Meld dig ind i min fantastiske onlineklub Enkelt Familieliv og få en masse inspiration til at leve et enklere liv. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.