smilerynker.dk

Om mig

januar 6, 2015

“Giv slip og bliv fri. Vi skal blive bedre til at tage stilling til de ting, vi tager ind i vores liv. For alles skyld. Både for os selv. For vores børns skyld. For miljøet. Vi er nødt til at gøre noget. Og vi kan godt gøre noget. Allesammen. Hvis vi allesammen gør en lille smule, så har det en stor virkning.” 

Jeg hedder Lisbeth, og jeg er gift med min store kærlighed, som jeg har kendt siden, jeg var 15 år. Sammen har vi fire skønne hjemmefødte børn. To piger og to drenge. Vi har alle vores børn hjemme i hverdagen, og både min mand og jeg hjemmeunderviser dem alle.

Jeg brænder for at inspirere mødre til at skabe en hverdag med mere overskud, glæde og kærlighed. Ofte er det bare små justeringer, der skal til for, at vi skaber det liv, vi drømmer om.

Et af de emner der fylder meget på bloggen her, er min og min families minimalistiske livsstil. I de sidste år har vi sorteret fra, for at skabe det liv vi ønsker os, for at have tid og overskud sammen med vores fire børn og for at bruge tiden på de ting, vi finder vigtigst.

For mig handler minimalisme om kun at omgive mig med de ting, som giver mening og giver mig noget positivt. At have få materielle ting giver frihed og lethed.

Vores enkle liv og vores prioriteringer har gjort, at mine børn ikke går i institution, at jeg har kunnet arbejde mindre og har været mindre presset. Jeg har kunnet skabe den hverdag for mine børn og mig selv, som jeg ønsker.

Med Smilerynker.dk ønsker jeg at skabe et smukt og æstetisk sted, hvor du kan finde inspiration til en enklere hverdagmed mindre stress og mere kærlighed. Du kan finde en masse inspiration til, hvordan du kommer i gang med en mere minimalistisk og bæredygtig livsstil her.

Du er velkommen til at skrive kommentarer. Tak fordi du besøger Smilerynker.dk!

Ved spørgsmål, bestilling af fotografisk arbejde, foredrag etc. Kan jeg kontaktes her.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Malene februar 12, 2018 at 8:21 am

  Hej Lisbeth,
  Jeg er lige nysgerrig på en ting – hvem er din hosting vært på din blog? Hvis jeg må spørge 🙂 Jeg kan godt lidt den opbygning du har og den enkelthed og at det er så overskueligt. Men jeg synes ikke, jeg kan se, hvem der hoster din side? Anvender du betalings- eller gratis host?
  Mange hilsner fra
  Malene

  • Reply Smilerynker.dk februar 12, 2018 at 8:25 am

   Siden er lavet i wordpress;o)
   KH Lisbeth

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.