Workshops

Workshop: Mindre skærm – Gladere børn og forældre!

juni 19, 2017

Workshoppen er allerede afholdt, men du kan stadig købe adgang og se den.

Drømmer du om en roligere hverdag med dine børn med mere nærvær, mere sammenhold i familien og balance i skærmforbruget, så er denne onlineworksshop til dig.

Du får masser af gode fif til at skabe gode hverdage sammen med dine børn.

Denne workshop er ikke tør teori og løftede pegefingre.
Lisbeth deler sin egen historie og formidler sin visdom ud fra egne erfaringer med at skabe et harmonisk familieliv med fire børn.” (Camilla Willumsen)

Det skal ikke være svært at have børn og både madlavning og putning kan køre langt bedre, når vi får skabt nogle gode ritualer og øjeblikke fulde af nærvær sammen med vores børn.

“Dette tager jeg med mig; jeg vil arbejde på slippe dårlig samvittighed, mindske mors skærmtid og skabe små øer af nærvær i løbet af dagen.” (Camilla Lauritsen)

På workshoppen giver jeg dig mine bedste råd til at skabe harmoni og overskud, så hverdagene bliver hyggeligere, nemmere og kærligere. Det kræver nemlig ofte bare ganske små justeringer, at få ungerne væk fra skærmen og ud i køkkenet til os.

Du får mine bedste råd til, hvordan du skaber:

  • Mere overskud hos dig selv som mor
  • Mindre skærmtid mere leg
  • Kærlige og hyggelige morgener, eftermiddage og aftner med mindre skærm
  • Større samhørighed og fælleskabsfølelse hos alle i familien
  • Bedre samarbejde med dine børn
  • Hyggelig og kærlig puttetid

… og meget mere!

De praktiske oplysninger:

Workshoppen er afholdt, men du kan købe og se den afholdte workshop til en lavere pris.

Workshoppen foregår online på facebook søndag d. 17. September kl. 11.00 til ca. 13.00. Du kan være med live, men kan også se workshoppen senere, når du har tid, så selvom du sidder i sydens sol, så kan du tjekke ind, når du vil! Det bliver muligt at stille egne spørgsmål, som jeg besvarer under workshoppen.

PRIS 200kr (for den allerede afholdte workshop)

Du kan betale via mobilepay: 53814069 (Send mig herefter en mail med dit navn: smilerynker@gmail.com )

Når du har betalt, modtager du en bekræftelse og kort efter får du invitation til den hemmelige facebookgruppe, hvor det hele sker!

Udtalelser om workshoppen:

-“Jeg synes det var super spændende og modigt, at du delte ud af egne erfaringer og din baggrund. Det jeg tager med videre er helt sikkert, at vi herhjemme skal definere, hvor lidt og hvor meget iPadden skal være en del af dagligdagen.”

– “Smuk og rolig og autentisk. Verdensklasse!”

-“Tak for en helt vildt hyggelig og tankevækkende workshop”

Camilla Lauritsen skriver om workshoppen:

-“Tak for muligheden for at være med! Du er meget behagelig både at se og høre på. Dette tager jeg med mig; jeg vil arbejde på slippe dårlig samvittighed, mindske mors skærmtid og skabe små øer af nærvær i løbet af dagen.”

Camilla Willumsen om workshoppen:

-“Denne workshop er ikke tør teori og løftede pegefingre.
Lisbeth deler sin egen historie og formidler sin visdom ud fra egne erfaringer med at skabe et harmonisk familieliv med fire børn.

Workshoppen var både spændende og super motiverende for mig, da Lisbeth ikke bare forklarerede, hvorfor børn bør bruge skærme langt mindre, hvilket jeg i forvejen vidste ret meget om.
Vi fik inspiration til, hvordan man kan skabe et familieliv, hvor alle i familien kan få en bedre og sjovere hverdag med mindre elektronik, og Lisbeth gav en masse lavpraktiske råd til, hvordan vi kunne styrke vores børns leg og kreativitet.

Det er jeg vild med, for en af de største grunde til at vi stikker vores børn en tablet/ skærm er jo gerne, at vi så endelig kan få noget velfortjent ro.
Og det har vi simpelthen så meget brug for!
Lisbeth forklarede, hvordan vi som mødre kan få mere ro, overskud og alenetid, blandt andet via hendes sans for strukturer, rytmer og bæredygtig minimalistisk livsstil. Lisbeth vælger det, der er meningsfuldt for hende og hendes familie til og støj og rod fra.

Jeg selv er god til at vælge det der er vigtigt for mig til, og mine børn har faktisk slet ingen tablet. MEN jeg har været dårlig til at skabe rammer om mit eget forbrug, hvilket denne workshop har givet mig det sidste skub til at få styr på. For når jeg selv er på min telefon, så hænger børnene i gardinerne, slås eller siger ”vi keder os” i stedet for at at lege. Og så har jeg fået inspiration til, hvordan jeg skaber et bedre og mere nærværende rum for børnenes kreative udfoldelse uden, at det betyder, at jeg skal være ”på” konstant.

Workshoppen har mine allervarmeste anbefalinger.”

Camilla Willumsen, moderskaber.dk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.