julekalender, Søvn, Udfordringer

Udfordringen: 3. December – Få mobilen ud af soveværelset

december 3, 2017

For mig er soveværelset et af de vigtigste rum i vores liv. Alligevel er det ofte et rum, som vi ikke gør så meget ud af, og det handler nok ofte om, at vi ikke inviterer nogen indenfor andre end os selv, mand og børn.

På 3. modul på min workshop ‘Fra kaos til kærlighed – Få ro i dit hjem på 12 uger‘, rydder vi op bl.a op i vores soveværelse.

Jeg synes jo, at vi alle fortjener et soveværelse, som er rart, og hvor vi kan sove dejligt. Jeg behøver vist ikke sige, at ordentlig søvn er pænt vigtigt for, at vi fungerer optimalt, men i denne travle verden er søvn totalt nedprioriteret, hvilket er både skadeligt og dumt.

Hvad kan vi gøre for at sove bedre?

For mig er et rart soveværelse UDEN rod en god start på at få bedre søvn – og så må vi naturligvis blive bedre til at prioritere søvnen og mærke efter hvor meget søvn, vi reelt har brug for.

Der er 4 ting, som i min verden ikke hører til i soveværelset, fordi alle tingene er med til at forstyrre og forringe vores søvnkvalitet:

  • Rod
  • Vasketøjskurve
  • Computerudstyr, mobiltelefoner og tv-skærme
  • Kasser eller ting under sengen

Min udfordring til dig i dag er:

Lad være med at tage din mobil med ind i soveværelset. Lad dine børn og din partner være det sidste du ser på, før du lægger dig til at sove. Både du og din familie fortjener kys og kærlighed, før vi alle bevæger os ind i søvnen – frem for facebook, skarpt lys og andres energi!

Fra morgenstunden gælder samme råd. Vent med at åbne op for facebook og instagram til du er helt vågen og står stærkt i den egen energi.

Vil du med på mit forløb og få ryddet op en gang for alle, så kan du lige nu spare 1000kr og oven i købet få workshoppen ‘Mindre skærm – gladere børn og voksne’ med helt gratis (det er sidste dag i dag, hvor du får den ekstra workshop med i købet). Læs om forløbet her. 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.