julekalender, Udfordringer

Udfordringen: 21. December – Gør noget rart for dig selv

december 21, 2017

I dag har jeg været til behandling hos min fantastiske bodySDS-behandler Anncatrine. Det er en luksus, som jeg giver mig selv et par gange om måneden. Jeg køber ikke materielle ting, da jeg har alt det, jeg skal bruge, men at få en god behandling er for mig ren nydelse! Normalt reklamerer jeg ikke for noget, men mennesker, som har gjort noget helt særligt for mig fortjener omtale, så derfor linker jeg til Anncatrine, som har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har båret 4 børn i slynge konstant i virkelig mange år, og så har jeg slået ryggen for nogle år siden, og derfor har min ryg behov for lidt justering. At passe på mig selv er vigtigt – både for min egen og min families skyld.

Min udfordring til dig i dag er en opfordring til at gøre noget dejligt for dig selv. 

Hvor tit gør du noget, som bare er til ære for dig? For at få ny energi og glæde ind i hverdagen? Det behøver ikke at være at få massage. Det kan også være en god gåtur i naturen, at lytte til noget smuk musik eller at se en god film…

Kunne du tænke dig at arbejde med dig selv, dit forhold til dine materielle ting og få mere nydelse ind i hverdagen, så kan du lige nu spare 1000kr på min workshop ‘Fra kaos til kærlighed – Få ro i dit hjem på 12 uger‘.  Som en lille julegave får alle der tilmelder sig inden d. 1. Januar en måneds gratis abonnement i min onlineklub, som starter d. 1. Januar. Det gælder også for alle jer, som allerede har tilmeldt jer. Køb adgang til forløbet her.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.