julekalender, Udfordringer

Udfordringen: 11. December – Læs en godnathistorie

december 11, 2017

I december vil jeg give forskellige små udfordringer til jer. I første omgang er det en light-udgave af mit forløb ‘Fra kaos til kærlighed – få ro i dit hjem på 12 uger‘.

I dag er jeg blevet lidt forsinket med min udfordrings-julekalender, så jeg vil ikke bede jer rydde op i noget i dag. I dag har børnene og jeg været på tur og møde nogle andre børn, som også bliver hjemmeundervist. Det er så dejligt med det skønne netværk der er, og der kommer løbende flere til. Nå, men det må jeg fortælle mere om en anden dag.

I dag lyder udfordringen: Læs en godnathistorie for dit barn. For mig er det noget af det hyggeligste, at have en lille stund med læsning lige før sovetid. Det er sådan en dejlig måde at falde til ro på.

Mine børn læser pt. (vi læser højt for de yngste):

Alma 14 år – Cykose-triologien (Birgitte Lorentzen), Pigen på loftet (Line Kyed Knudsen).

Storm 12 år – Harry Potter (J.K. Rowling).

Martha 7 år – Robinson Crusoe (Daniel Defoe), Mirabel (Astrid Lindgren) og Tro, håb og gorgonzola (Lars Daneskov).

Bror 3 år – Grandfather Twilight (Barbara Berger), Pelle Haleløs (Gösta Knutson).

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Gitte december 12, 2017 at 11:32 am

  Tak for inspiration , nu ved jeg hvad vores på 11 skal have i julegave .
  Hvornår begyndte Storm på Harry Potter bøgerne ?

  • Reply Smilerynker.dk december 12, 2017 at 11:46 am

   Omkring 11-årsalderen;o) Så det er perfekt!!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.