Højtider og ritualer, Jul, julekalender, Udfordringer

Udfordringen: 10. December – Skab et ritual

december 10, 2017

I december vil jeg give forskellige små udfordringer til jer. I første omgang er det en light-udgave af mit forløb ‘Fra kaos til kærlighed – få ro i dit hjem på 12 uger‘.

Jeg har tidligere skrevet om vores aftenritual på min blog, og hvorfor det nu også nævnes her, er fordi det giver mig en helt særlig følelse af taknemmelighed, når vi sidder omkring bordet og har denne lille samling. Måske du i din familie også har små fine ritualer, som der kan gøres endnu mere ud af, for at skabe taknemmelighed og fællesskab. Eller nye kan måske skabes for at styrke relationerne i familien?

Vi synger hver eneste aften før maden. Det er ikke fordi, vi er religiøse eller noget i den stil. Vi kan bare godt lide den stemning det skaber, den ro der kommer over middagsbordet og den fællesskabsfølelse, det giver, når vi starter måltidet med en sang.

Udfordringen i dag er: Tænk over om I har ritualer i din familie? Hvilket ritual kunne du tænke dig at indføre i din familie?

Stilhed kom herind

Stilhed stilhed kom herind

fyld vort hjerte og vort sind,

så vi kan tænde lysene på (fredags)-bordet

 

Jorden har os brødet givet

Jorden har os brødet givet

solen har det skænket livet

kære sol kære jord

takken i vort hjerte bor

velsignet være maden

Vil du med på mit forløb og få ryddet op en gang for alle, så kan du lige nu spare 1000kr.  Som en lille julegave får alle der tilmelder sig inden d. 1. Januar en måneds gratis abonnement i min onlineklub, som starter d. 1. Januar. Det gælder også for alle jer, som allerede har tilmeldt jer. Køb adgang til forløbet her.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.