Bæredygtig livsstil, Oprydning og minimalisme, Workshops

Online workshop d. 8. Oktober – Minimalisme i børnehøjde

september 12, 2017

Børneværelser er tit nogle uoverskuelige rum, som typisk er alt for overfyldte. Vi vil alle gøre det så godt og rart for vores børn. Velmenende bedsteforældre køber plastik i pangfarver, forældre køber dukker og bamser, og børnene plager om det, de har set i den seneste reklame på Disney channel.

På denne workshop arbejder vi med, hvordan vi kan begrænse legetøjsmængden på børneværelset (og i resten af huset). Hvordan vi kommer tættere på vores børn på en kærlig og omsorgsfuld måde, og hvilke krav vi kan tillade os at stille til vores børn.

Du får svar på:

  • Hvad jeg mener med ordet minimalisme, og hvorfor det er så relevant i den tid, vi lever i.
  • Hvordan en minimalistisk livsstil kan give så meget mere tid og overskud i en børnefamilie.

Du får en masse fif til:

  • At finde mere overskud hos dig selv som mor.
  • Skabe mindre skærmtid og mere leg.
  • Hvordan vi lærer vores unger at rydde op.
  • Hvordan vi skaber et børneværelse med færre ting, men med mere leg.
  • At skabe kærlige og hyggelige morgener, eftermiddage og aftner.
  • At finde større samhørighed og fælleskabsfølelse hos alle i familien.
  • Bedre samarbejde med dine børn.
  • At gøre puttetid til en hyggelig og kærlig stund.

Du får fine arbejdsark, så du efterfølgende kan arbejde videre med temaet, og du får mulighed for at stille dine egne spørgsmål under workshoppen.

De praktiske oplysninger:

Workshoppen foregår online på facebook søndag d. 8. Oktober 2017 fra kl. 11.00 til ca. 13.00. Du kan være med live, men kan også se workshoppen senere, når du har tid.

EARLY BIRD pris: 250kr indtil d. 1. Oktober.

Herefter stiger prisen til 500kr.

Du kan betale via mobilepay: 53814069 (Send mig herefter en mail med overskriften: ‘Minimalisme i børnehøjde’, samt dit fulde navn til: smilerynker@gmail.com )

Når du har betalt, modtager du en bekræftelse og kort før workshoppens start, får du invitation til den hemmelige facebookgruppe, hvor det hele sker (Du skal have en facebookprofil for at deltage)!

Udtalelser om tidligere workshops:

-“Jeg synes det var super spændende og modigt, at du delte ud af egne erfaringer og din baggrund. Det jeg tager med videre er helt sikkert, at vi herhjemme skal definere, hvor lidt og hvor meget iPadden skal være en del af dagligdagen.”

– “Smuk og rolig og autentisk. Verdensklasse!”

-“Tak for en helt vildt hyggelig og tankevækkende workshop”

Du kan læse endnu flere udtalelser om mine workshops her!

Lidt om mig:

Jeg er mor til fire dejlige børn, som alle er hjemme i hverdagen. Jeg hjemmeunderviser 3 store børn og har også min yngste 3-årige hjemme. Jeg har i flere år arbejdet med minimalisme, både i mit eget liv og ved at hjælpe andre til at få en enklere og nemmere hverdag i familien. En hverdag med færre ting, men med mere overskud og plads til det, vi gerne vil bruge livet på.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply