julekalender

Julekalender – 7. December: Nyd det ordinære

december 7, 2018

Velkommen til min selvkærlige julekalender, hvor jeg hver dag kommer med små fif til mere selvkærlighed.

De fleste af os lever et ret gennemsnitligt liv med arbejde, børn i institution, børn hjem igen, madlavning, sove og om igen. Der er som bekendt flest hverdage i livet, og selvom det er rart at have drømme om ferier til Thailand og Bali, så er der for de fleste mennesker i Danmark flest af de dejlige danske gråvejrsdage. Og i disse tider kan vi ikke rigtig tillade os at flyve til Bali og Thailand, vel?

En lille sidebemærkning her er, at jeg ikke trivedes i det liv, så derfor lavede jeg det om. Nu er det så en anden slags hverdag, der er blevet ordinær hos os, for sådan er livet, og det er OK, fordi det  lige præcis er den slags ordinære hverdag, min familie og jeg kan lide!

Så….

I dag vil jeg opfordre dig til at finde det ekstraordinære i det ordinære.

Hvad er det ekstraordinære i det ordinære for dig?

Jeg tænkte på det i går aftes, da ungerne var lagt i seng, og stilheden havde sænket sig. Min mand og jeg spiste en af de gode flødeboller fra Irma og så “The office” på den bærbare i sengen (med ‘night shift’ slået til, selvfølgelig). Det er simpelthen så ordinært, som det kan være, men det er på samme tid så fantastisk skønt og ekstraordinært. Så nyd alt det, der er helt almindeligt! At grine med dine kære, at lege med dine børn, at lægge vasketøj sammen mens du lytter til podcasts etc.

Vi ses i morgen.

Kærlig Hilsen

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Marianne december 7, 2018 at 10:51 am

  Ja – for hver eneste dag byder på noget nyt og ekstraordinært, selv på en helt almindelig hverdag – kunsten er at lægge mærke til det og være taknemmelig for det 🙂
  Rigtig God Weekend til dig og din skønne familie – og endnu engang Tak for en inspirerende og tankevækkende og anderledes Julekalender!

  • Reply Smilerynker.dk december 7, 2018 at 10:58 am

   Tak!! Hvor er det bare dejligt at høre!!!

 • Reply Julekalender – 19. December: Skriv taknemmelighedsdagbog – Smilerynker.dk december 19, 2018 at 6:58 pm

  […] Kan I huske kalenderafsnittet d. 7. December, hvor jeg skrev om at nyde det ordinære. Hvis du ikke har læst det, kan det læses her. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.