julekalender

Julekalender – 6. December: Stop med at kaste brænde på bålet

december 6, 2018

Velkommen til min selvkærlige julekalender, hvor jeg hver dag kommer med små fif til mere selvkærlighed.

Oplever du indimellem konflikter med din partner eller andre omkring dig? Det tror jeg, at de fleste af os gør, og de fleste af os er også utrolig dygtige til at optrappe konflikter frem for at nedtrappe. I går skrev jeg, at vi alle kan øve os i at tvivle lidt mere på os selv, fordi så mange af os holder fast i vores fordomme og forkerte idéer om verden og andre mennesker. Vi holder krampagtigt fast i vores egen virkelighed og giver ikke ret meget plads til andres. I dag er lidt en fortsættelse af temaet fra i går. I dag vil jeg give dig et råd til, hvordan du kan stoppe dramaet og stoppe med at kaste ild på bålet i en konflikt:

Sig bare dette: “Du har ret”! Se hvad, der sker, når du siger de ord, som du naturligvis skal mene. Det er ikke svagt at sige “Du har ret”. Det er stærkt og modigt, for konflikt og drama gavner dig ikke – Slet ikke i dit parforhold.

Brug din værdifulde energi på noget andet. Det er selvkærligt!

Vi ses igen i morgen.

Kærlig Hilsen

I dag er der julerabat på min workshop ‘Skab gode vaner, DER HOLDER!’. Normalprisen er 399kr. Den sælges i dag til 99kr – Der er dog kun 10, der får workshoppen til den pris, så haps workshoppen, før det er for sent! Find den her!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marianne december 7, 2018 at 10:47 am

    Ja, det er så vigtigt at vælge Fred, i stedet for konflikt og lære vores børn det 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.