julekalender

Julekalender – 20. December: Ingen ydre ting giver indre lykke

december 20, 2018

Velkommen til min selvkærlige julekalender, hvor jeg (næsten) hver dag indtil d. 24. December kommer med små fif til mere selvkærlighed.

Den 23. November var det ‘Black friday’. Hvis ikke du ved, hvad ‘Black friday’ er, så skal du ikke være ked af det, men jeg tænker, at de færreste er så heldige ikke at vide, hvad det er, så yderligere forklaring lader jeg ligge. Jeg skrev denne lille tekst, som jeg postede til et billede på Instagram:

‘INGEN ydre ting giver indre lykke. Når vi forstår det, kan vi stoppe jagten. Jagten på den lykke, vi tror, vi finder i materielle ting. En dag som i dag er baseret på frygt. Frygt for at der ikke er nok. Frygt for at de gode tilbud slipper op… men der er nok! Vi er nok i os selv! Lad os skabe dage, som er baseret på kærlighed frem for frygt. Lad os give frem for at tage! Kærlighed og dejlig dag til jer alle.’

Jeg fik lyst til at lægge denne lille tekst ud i min julekalender for at minde om, at julen ikke handler om at købe store mængder af gaver og få ondt i maven over økonomien. Et godt spørgsmål vi kan stille os selv er, om vi kan huske, hvad vi fik i gave sidste år? De fleste af os har glemt det. Det siger et eller andet om værdien af materielle gaver.

Hvis vi til gengæld tænker på hvilke oplevelser, der har været de bedste i år 2018, så kan de fleste af os hurtigt finde dem frem.

Hvilke gaver kan du give i år, som ikke er af de materielle slags? Hvad med at give gode oplevelser i gave og skrue lidt ned for mængden af de materielle ting?

Vi ses i morgen

Kærlig Hilsen

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karen december 20, 2018 at 8:25 pm

  Kære Lisbeth
  Tak for den dejligste julekalender! Den er værdsat!
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.
  Kærlige hilsner,
  Karen

  • Reply Smilerynker.dk december 21, 2018 at 4:39 pm

   Ih, hvor gør det mig bare glad!!! Så dejligt at høre!!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.