julekalender

Julekalender – 12. December: Træn din krop

december 12, 2018

Velkommen til min selvkærlige julekalender, hvor jeg hver dag i december kommer med små fif til mere selvkærlighed.

For nogle år siden kom jeg slemt til skade. Det blev starten på en svær kamp for at finde tilbage til mig selv. Det kan være, at jeg skrive en lang og uddybende historie om det en dag, men i dag vil jeg blot opfordre dig til at tænke over at træne din krop. Ja, du skal ikke kun tænke på det, men også gøre det!

At have en sund og stærk krop kræver træning og selvfølgelig god søvn, sund kost etc. Men træning er så FUCKING vigtigt!

Ryg og nakke-smerter er blevet en landeplage, men det kan vi altså godt ændre på ved at tænke over, hvordan og hvor meget vi sidder, hvor meget vi bevæger os, hvordan vi spiser etc.

I min klub i denne måned er temaet blandt andet træning. Der er flere gode små film med træningsøvelser, som kan gøres hjemme. Du kan melde dig ind og få to uger ganske gratis lige her!

…og selvom du måske også har børn som jeg, så er det ikke en undskyldning for ikke at passe på sig selv. Børn kan fint inkluderes i træningsritualet og træningen kan fint foregå hjemme… Se bare mine små lynfilm herunder!

Vi ses i morgen

Kærlig Hilsen

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.