julekalender

JULEKALENDER – 11. DECEMBER: Sig nej

december 11, 2018

Velkommen til min selvkærlige julekalender, hvor jeg hver dag i december kommer med små fif til mere selvkærlighed.

Det er ikke kun i december, at det er vigtigt at øve sig i at sige ‘nej’. Det er altid vigtigt at kunne sige ‘nej’, men her i december er der så mange arrangementer og begivenheder, som vi føler os forpligtede til at deltage i, så i denne måned er der ekstra mange muligheder for lidt ‘NEJ-træning’.

En del af det at leve minimalistisk er, at jeg tænker meget over, hvad jeg tager ind i mit liv af materielle ting, men det handler bestemt også om, hvor mange aktiviteter jeg fylder mine dage med. Mange af os har så travlt og selv vores børns dage, fylder vi op med fritidsaktiviteter, legeaftaler etc. så der knap er tid til bare at være, slappe af og deltage i familiefællesskabet, som i mine øjne er vigtigere end alle andre fællesskaber.

De, der skal bruge Levitra, kan blive mistænkelige over for Cialis på grund af de samme virkninger. Folk bør ikke tage Levitra eller anden bedsteapotek.com-medicin på samme tid, fordi der kan være øget risiko med et lægemiddel.

Jeg vil gerne opfordre til, at vi alle virkelig tænker over, hvad vi bruger vores dyrebare tid på. Vi har kun en vis mængde tid på denne jord. Lad os fylde den tid med det, der er vigtigt for os. Og lad os sige ‘nej’ indimellem. Det kan gøres både pænt og respektfuldt, og det er vigtigt! Siger vi ikke ‘nej’, så gør vores krop det for os. Så smart er vi indrettet. Først hvisker den og senere råber den…

Vi ses i morgen!

Kærlig Hilsen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.