Mad

hjemmelavede bananchips

februar 28, 2014

Mine børn er rigtig glade for bananchips, og man kan lave sin egen udgave, som er så meget bedre og sundere end købeversionen!

Det er endda vanvittig nemt!

Du skal bruge:

  • 4-5 økologiske bananer
  • Evt. appelsinsaft eller citronsaft til pensling
  • Evt. lidt kanen  eller et andet krydderi, som du godt kan lide til at drysse over

Skær bananerne i meget tynde skiver – max 2-3mm tykkelse.

Læg skiverne på bagepapir på et par bageplader og bag dem ved ca. 100 grader varmluft i halvanden til 2 timer (til de er sprøde).

Det er en god idé at vende dem halvvejs i bageprocessen!

Når de er sprøde tages de ud af ovnen, køler af og så er de klar til at blive spist!

De kan opbevares i en lufttæt beholder i omkring en uge.

Vi har forsøgt os med flere varianter:
Penslet med lidt citronsaft og med et drys kanel, men børnene er mest begejstrede for dem uden krydderier osv.

Rigtig god weekend!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply