Oprydning og minimalisme, Workshops

‘Fra kaos til kærlighed – få ro i dit hjem på 12 uger’ bliver endnu bedre

november 22, 2018

Min populære workshop ‘Fra kaos til kærlighed – Få ro i dit hjem på 12 uger‘ åbner nu for 5 gang. Over 200 mennesker har været igennem forløbet, som måske burde skifte undertitel til ‘Få ro i dit liv på 12 uger’, for workshoppen handler om så meget mere end oprydning og at få ro i hjemmet. Forløbet er et holistisk forløb, hvor vi over 12 uger får set på alle områder i livet fra et nyt perspektiv.

Det har været fantastiske forløb, og tilbagemeldingerne har været så overvældende positive. Jeg kunne lade forløbet fortsætte som nu, men for mig er det vigtigt at blive ved med at give det energi, så i denne omgang er der masser af nyt materiale, endnu flere ‘live-udseendelser’ og endnu flere spændende emner at dykke ned i.

Du får her en oversigt over de 12 moduler:

Uge 1: Træk vejret

Modulet handler om det vigtigste i verden – Nemlig, hvordan vi passer på os selv. Modulet handler om at forbinde sig med naturen, meditation og motion. Det handler om at skabe nærvær med os selv, så vi kan være nærværende sammen med andre.

Du får en guidet meditation, en serie yogaøvelser, en serie strækøvelser, gode fif til at komme ned og mærke kroppen, gode hverdagsvaner og meget mere.

Uge 2: Familiens hjerte – Køkken, køleskab og madplaner.

I dette modul får du konkrete redskaber til at begynde din oprydning. Vi rydder op i køkkenet, begynder at lave madplaner, ser på spisevaner, rydder op i køleskabet etc.

Du får små inspirationsvideoer og idéer til, hvordan du griber oprydningen an og flere lækre madopskrifter.

 


 


Uge 3: Leverum – Stue, soveværelse, bøger, kreativitet.

I denne uge skal der ryddes op i stuen og soveværelset. Vi skal arbejde med kreativitet og se på, hvordan vi bliver mere kreative i vores liv og hvilke ændringer, der skal til for et liv med mere kreativitet.

Modul 4: Kun dit yndlingstøj er godt nok – Klædeskabet.

Hvor meget tøj har vi egentlig brug for? Hvordan kan vi arbejde med vores behov for nyt hele tiden? Hvad er en capsule wardrobe?

Du får i dette modul masser af konkrete råd til, hvordan du rydder op i klædeskabet, hvad der skal beholdes, og hvad der skal videre.

 Modul 5: Minimalisme i børnehøjde – Hvad er nærvær? Børneværelset, børns ting, gaver.

Hvordan inspirerer vi vores børn til at passe på deres ting? Hvor meget kan vi blande os i vores børns rod? I modulet arbejder vi med rytme, børns tilknytning til ting, efterligning og nærvær. Hvordan bliver vi mere nærværende forældre, og hvad skal vi voksne give slip på for at være mere tilstedeværende i vores børns liv? Det er nogle at de emner, der er fokus på i dette modul.

Modul 6: Giv slip på fortiden – Ryd op i ting med minder.

Et helt modul er dedikeret til at se på vores tilknytning til ting, barndomsminder, melankoli, minder etc. Vi får arbejdet med, hvad der er vores egne gode minder, hvad der er andres, hvad vi skal beholde, og hvad vi kan give slip på med god samvittighed.

 Modul 7: Bliv ven med din netbank – Økonomi.

Hvordan har du det med penge? Bekymrer du dig? Er du bange for ikke at have nok?

På dette modul arbejder vi med pengeoverbevisninger og ser på, hvilke der er vores egne, og hvilke, vi har fået af vores forældre omgivelser etc. Vi får ryddet godt og grundigt op i økonomien en gang for alle.

Modul 8: Ryd op i indbakken – Medievaner, hjemmekontor, mails og bunker.

Tjekker du mobilen konstant? Hvor meget tid bruger du foran en skærm?

På dette modul arbejder vi med vores medievaner. Det er virkelig et modul, som vil ændre dine vaner omkring computer, skærm og mobil for altid. Du skal være herre over din mobil/ skærm – ikke omvendt!

Modul 9: Vanens magt – nå bunden af vasketøjskurven etc.

Har du også vasketøjskurve, som flyder ud over alle breder? Vil du gerne nå bunden?

I dette modul får du alle mine bedste vaner til at skabe gode vaner omkring alle de praktiske ting i hjemmet. Der er meget mere plads til sjov, glæde og lykke, når der er skabt nogle gode vaner. Hvad skal der til for at skabe en god vane og holde fast i den? Det får du svar på her!

 Modul 10: Mentalt rod – Relationer, slip bekymringer og forvirring.

I dette modul ser vi på parforhold, relationen til os selv og vores omgivelser. Du får en masse inspiration til, hvordan du kan slippe tankemylder og bekymringer.

Modul 11: Lev din mission – skab plads til drømme og dig.

Søren Kierkegaard sagde disse ord: “At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv”. Det er så kloge ord, men alligevel er der så mange af os, som holder os tilbage, ikke træder ud på scenen og lukker ned for drømmene. Hele dette modul handler om at arbejde med sine drømme, finde sin passion og mission og give sig selv lov til at leve det ud. Når vi får ryddet op i vores materielle ting bliver der langt mere plads til det, som er vigtigt for os i vores liv.

Modul 12: Afslutning – Inspiration til et enklere liv, hvor er du nu?

Jeg er sikker på, at dit liv vil have taget en drejning, når du står lige her i uge nummer tolv. I denne uge får du inspiration til at leve et enklere liv, og vi finjusterer de sidste ting.

Bonusmateriale:

  •  Træningsprogram af Zeniia Blanche fra Seishin.dk.
  • Lækre veganske opskrifter lavet af Mia Sommer.
  • E-bogen ‘Mindfulness med dit barn’ skrevet af Nina Lerche
  • Tema om feng shui (bevidst boligindretning)

Hver uge er der ‘liveoptagelser’ på facebook, som efterfølgende lægges ind i workshoppen til dem, som ikke er på facebook. Du bliver i øvrigt del af et fantastisk fællesskab, hvor vi deler vores udvikling med hinanden. Hvert modul består af lydfiler, små film, lidt tekst og billeder, som skal inspirere dig til at få skabt mere ro og orden i dit liv.

Jeg glæder mig utrolig meget til at se dig på min workshop ‘Fra kaos til kærlighed – Få ro i dit hjem på 12 uger’. Du kan melde dig til herunder med rabat indtil d. 10. December. Workshoppen starter igen d. 4. Februar 2019!

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.