Et fællesskab omkring den minimalistiske livsstil

januar 22, 2018

På facebook har jeg oprettet en gruppe til alle jer, som har lyst til at dykke mere ned i den minimalistiske/ bevidste livsstil. I gruppen ligger allerede flere af mine gratis workshops, hvor jeg fortæller om de skridt, vi har taget i min familie for at leve mere bevidst, forbruge mindre, leve mere bæredygtigt og have en masse tid sammen som familie. Hvis du er nysgerrig og kunne tænke dig at være med, så meld dig ind lige her.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Grete januar 22, 2018 at 6:36 pm

  Jeg er fuld af forståelse for du vælger at bruge Facebook til dit budskab. Er bare ked af jeg også skal blive bruger af samme Facebook, for at kunne følge med i alle dine meget inspirerende initiativer 🙂
  Tak for en fantastisk blog, som jeg har fulgt i en hel del år efterhånden.

  • Reply Smilerynker.dk januar 22, 2018 at 7:06 pm

   Tak! Hvor er det bare dejligt at høre, at du nyder min blog;o) Ja, jeg forstår dig. Det er irriterende, at facebook er nødvendigt- Men det er bare et godt sted at nå langt ud, og det er jo også en forretning for mig, så desværre en nødvendighed. Jeg vil dog lytte til dig, så derfor vil jeg lægge nogle af mine workshops ud som lydfiler på bloggen, så alle kan høre dem;o) Også selvom man ikke er på facebook!!

 • Reply Grete januar 22, 2018 at 9:06 pm

  Det vil bestemt blive værdsat 🙂
  Som sagt har jeg fuld forståelse for det. Det er din forretning, og indtil videre nyder jeg jo godt af den uden selv at bidrage den anden vej…
  Rigtig meget held og lykke med det hele 🙂 og endnu en gang tak for inspiration.

  • Reply Smilerynker.dk januar 22, 2018 at 9:09 pm

   Rigtig mange tak;o)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.