julekalender

Den selvkærlige julekalender – 1. December: træk vejret

december 1, 2018

Igen i år har jeg en julekalender på bloggen. I år bliver det en selvkærlig julekalender med små gode råd til, hvad du hver dag kan gøre for at passe bedre på dig selv.

Den første december bliver en gentagelse af kalenderen fra sidste år, og det er kun fordi, at en selvkærlig julekalender ikke kan begynde uden fokus på dette emne.

TRÆK VEJRET!

Rigtig mange af os trækker ikke vejret rigtigt, og det har konsekvenser for vores helbred og velbefindende, at vi trækker vejret overfladisk og let. Måske det er på grund af vores travle liv og vores generelle undertrykkelse af følelser, at vi er så meget oppe i hovedet og glemmer at mærke kroppen og trække vejret helt dybt ned i maven.

Noget af det vi arbejder med på det første modul på min workshop ‘Fra kaos til kærlighed – få ro i dit hjem på 12 uger‘ er, at give os selv små pusterum i hverdagen, hvor vi trækker vejret dybt og mærker kroppen. Både i form af vejrtrækningsøvelser og udstrækningsøvelser.

…Og hvorfor er det vigtigt i forhold til et forløb, der handler om oprydning?

Det er i mine øjne det vigtigste i verden, at vi passer på os selv og vores kroppe, for at have overskuddet til at være der for os selv og vores familie, for at have energi og overskud til at tage fat de steder i vores liv, som kræver lidt arbejde og for at skabe øjeblikke af ro i vores travle verden.

På denne d. 1. December, vil jeg udfordre dig til at tage 5-10 minutter for dig selv, hvor du sætter dig i et stille rum og trækker vejret dybt og helt ned i maven. Måske kan det blive en ny vane, som du kan gøre hver eneste dag? Du kan bruge en guidet meditation, eller du kan sidde stille og lytte til musik, se på et stearinlys etc.

Du kan læse mere om mit forløb ‘Fra kaos til kærlighed – få ro i dit hjem på 12 uger’ her

Glædelig 1. December!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.