Udfordringer

31 Dages oprydning – Ved vejs ende – Dag 31

januar 31, 2020

Tænk sig! I dag er det den 31. Januar, og vi er kommet igennem den første måned i det nye år. Jeg synes, det nye år tegner så godt. Jeg har fået udgivet flere blogindlæg i januar end hele sidste år, og jeg har klaret min egen udfordring, som har været at lave denne ’31 dages oprydnings-udfordring’ til jer med et indlæg til hver lille udfordring.

Jeg håber, at du har fået noget ud af det, og har du ikke, så er der rig mulighed for at starte forfra d. 1. februar. Det er aldrig for sent at komme i gang med at leve det liv, vi drømmer om med mere tid og enkelthed!

Dagens og dermed den sidste udfordring i januar lyder:

Tillykke! Du har gennemført udfordringen! Godt klaret!! Præmien: Det giver fuldstændig sig selv. Du føler dig med garanti lettere og gladere! I dag skal du sende alle tingene, der ligger i kassen ud i verden. Kig ikke ned i kassen igen. Kør til nærmeste genbrugsbutik, Røde Kors opsamlingssted eller giv det til en, som har brug for det.

Gentag udfordringen indtil du har fået helt styr på dit hjem!

Nu vil jeg holde weekend med min familie, og vi ses med sikkerhed snart igen!

Rigtig god weekend og tillykke med anstrengelserne!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.