Udfordringer

31 dages oprydning – ryd op i din entré – dag 16

januar 16, 2020

Velkommen tilbage efter pausen. Jeg håber, at du overlevede, men hvis du er her, så gjorde du nok.

I dag lyder udfordringen:  Ryd op i din entré. Fjern sko, jakker og rod på gulvet, så du og andre føler sig velkomne, når de træder ind i dit hjem.

Et virkelig vigtigt område i vores liv er vores indgangsparti og vores entré. Derfor får det også en plads her. I ‘feng shui’ taler man om, hvor vigtigt der er, at energien får mulighed for at komme ind i vores hjem. Det gør den bedst ved, at man gør noget for at tiltrække den. I mine øjne giver det så meget mening, for er der noget værre end at komme ind i et hjem, hvor jakker, sko og rod møder en? Det trækker energien ned, før man overhovedet er kommet rigtigt ind i boligen. Om man tror på ‘feng shui’ eller ej, så tror jeg at alle mennesker kan mærke forskel, når vi får sorteret fra og ryddet op… Vil du helst træde ind i et hjem, hvor jakkerne ligger smidt på gulvet, og hvor der er sko og tøj i en pærevælling, eller har du det bedst med, at komme ind et sted, hvor der er ro og overskuelighed?

Det her er virkelig et af mine egne områder, hvor jeg føler, at jeg skal arbejde lidt ekstra. Vi er 6 mennesker og mængden af cykler i vores lille forhave er ekstrem. Vores entré er ‘heldigvis’ så lille, at der ikke er plads til sko og jakker, men vores bryggers synes hurtigt at blive ret kaotisk, hvis ikke jeg er vågen.

En del af vores 5 minutters opsamling om aftenen går derfor på, at børnene lige får sat sko på plads, hængt jakker op, og putter deres tøj ned i vasketøjskurvene frem for ved siden af dem.

Gode fif til at få ryddet op i entréen:

  • Gør som med badeværelset, som jeg har skrevet om HER!
  • Hiv alle ting ud af entréen og læg det i et andet rum ( på den måde får du gennemgået alt og finder ud af, hvad der skal tilbage i entréen/ bryggerset).
  • Ud med alt, der ikke hører til i en entré.
  • Tænk minimalistisk – det er et af husets mindste rum – dermed også det rum, hvor der er plads til færrest ting.
  • Sørg for at alt har en plads.
  • Hav kun det tøj i entréen/ bryggers, som bruges i denne sæson.
  • Gør det nemt og overskueligt at holde det organiseret – Det vil sige: Hav knager og bøjler til tøj, hylder til sko og kurve til huer vanter etc.

God fornøjelse! Vi ses i morgen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.