10 gaver vi får, når vi rydder op…

oktober 16, 2015

Når vi begynder at rydde op og skille os af med vores ting, kan vi hurtigt tænke over alle de ting, vi giver slip på. Er det virkelig det rigtige, vi gør, når vi giver vores ting væk? Kommer vi ikke til at savne dem senere? Får vi brug for dem en dag? Hvad nu hvis? Osv. osv.

At rydde op og ud, handler ikke om at skulle have et perfekt hjem. Det handler ikke om, at alt altid skal ligge rigtigt, eller at vi skal løbe rundt og sørge for, at alt er i den skønneste orden hele tiden. Når vi skiller os af med vores ting og har mindre, så frigiver det en masse tid til at fokusere på andet end oprydning og rengøring. Når vi har færre ting og kun omgiver os med ting, der giver os glæde og energi, så er behovet for oprydning og organisering markant mindre. Vi får langt mere frihed til det, der er vigtigt for os. Et enkelt liv findes vist ikke, men med færre ting, bliver vores liv under alle omstændigheder langt enklere. Målet er ikke, at vi skal leve uden ting, men bare at vi tager stilling til alt det, vi omgiver os med, så det vi har bidrager med noget positivt.

Her er ti gaver, vi får, når vi har færre ting og derfor ikke længere skal bruge ret meget tid på at rydde op:

1. Mere frihed ( Når vi har færre ting, tager det ikke lang tid at lægge de ting vi har på plads).

2. Større fokus (Når vi kun gemmer det, vi har brug for eller finder glæde ved, har vi mere tid til at gøre de ting, vi egentlig har lyst til. Vi bliver bedre til at se klart og finder ud af hvad, vi er passionerede omkring, og hvad vi skal i livet).

3. Mere tid sammen med dem vi elsker (Når vi ikke skal bruge så meget tid på vasketøj og oprydning, har vi langt mere tid til at være sammen med de mennesker, der betyder noget for os).

4. Bedre økonomi (Når vi har færre ting, og tør slippe trangen til at købe nyt, fordi vi finder ud af, at vi rent faktisk har alt det, vi har brug for, vil vores økonomi naturligt forbedres).

5. Mere energi og overskud (Når vi ikke føler os overvældede af alle vores ting, får vi langt mere energi og overskud).

6. Vi bliver gladere (Når vi ikke forstyrres af vores ting, og når vi har mere energi og overskud, bliver vi naturligvis også gladere).

7. Vi bliver mere effektive (Når vi har orden omkring os, får vi udrettet langt mere. Vi bliver mere energiske og effektive).

8. Vi bliver sundere ( Når vi har styr på vores hjem, får vi ofte også lyst til at gøre mere for og passe bedre på os selv. Der er bedre tid til at gøre noget ud af madlavningen, og der er mere overskud til at komme ud i naturen).

9. Mere kærlighed (Når vi har færre materielle ting, er der mere plads til kærligheden).

10. Et bedre parforhold, mere sex, flere kys og generelt bare mere, af alt det der er vigtigt og betyder noget!

Du kan sikkert selv fortsætte listen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.